Kijktip: BBC docu History of Syria

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ln8-_9D_a88]

Handig man. Twitter. Hoef je als journalist de deur niet meer uit, maar kan je gewoon de tijdlijn van correspondenten CTRL-V’en. Bij de BBC doen ze dat anders. Daar sturen ze gewoon een afritsbroek naar Syrië om even te kijken hoe het nou allemaal zit. Tijd voor een stukje zondagse zingeving: historicus Dan Snow geeft een heldere analyse en duidt binnen een uur het historische hoe-wat-waar van Syrië. Kijk mee naar de eeuwenlange opbouw van een hedendaagse burgeroorlog. [DK]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s