Terugkijken: the Gatekeepers

kiekeboe Het is weer een ouderwetse Hollandse zomer, dus uitgelezen moment voor een stukje educatief entertainment. Voor iedereen die de uitzending van deze documentaire afgelopen week heeft gemist, gelukkig (vooralsnog) terug te zien via de website van VPRO Import: The Gatekeepers.

Zes voormalige hoofden van de Israëlische veiligheidsdienst Shin Bet doen voor het eerst hun zegje over the war on terror. Interessant en van alle tijden: de tegenstelling en bijbehorende strubbelingen tussen het wereldbeeld van veiligheidsdiensten (uitvoerders) en de politiek (opdrachtgevers). [DK]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s