Ahmadinejad: Miss Me Yet?

missmeyet (2)Vrijdag vinden presidentsverkiezingen plaats in Iran. Vanuit het Westen klinkt vooral opluchting over het feit dat de huidige president Ahmadinejad na acht jaar van het toneel verdwijnt. De hoop is gevestigd op een meer gematigde kandidaat die ruimte biedt voor hervormingen en, meer nog, een oplossing voor de nucleaire kwestie.

Op Trouw beargumenteren wij dat ook deze verkiezingen, ongeacht het resultaat, geen dergelijke uitkomst bieden. Sterker nog, bepaalde segmenten in het Westen zouden Ahmadinejad nog wel eens heel erg kunnen gaan missen. [SdV]  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s