Stukje openheid van zaken: wij zijn er even niet!

closedsign2Stukje duiding gaat de komende twee weken even dicht. Want jullie weten, af en toe moet er even in alle kalmte en rust gereflecteerd en gespiegeld worden. Een duik in de diepste lagen van de ziel doet soms wonderen. Ok ok ok, kolder natuurlijk! Stukje duiding is gewoon even ordinair op reis en sluit de toko daarom voor 2,5 week. In de tweede week van januari zijn we terug met een lading aan inspiratie en nieuwe duiding!

We wensen jullie allemaal een mooie kerst en alvast een geweldig 2014! En mocht je nu echt niet kunnen wachten: volg ons op Facebook, waar we de komende twee weken wel af en toe met lees- en kijktips zullen komen. Cheerio! 

3 gedachten over “Stukje openheid van zaken: wij zijn er even niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s