Stukje beleefdheid: waarom dit blog?

Waarom dit blog?
Boerenslimheid en logisch nadenken: niet alleen handig in het dagelijks leven – maar zeker ook in de internationale politiek. Voorvallen worden al snel voorzien van hyperbolen, gehyped en opgeklopt in “de mediaas”. In plaats van ons groen en geel te ergeren in stilte, leek het ons niet alleen heel therapeutisch maar ook een gat in de informatiemarkt om IB en defensiegerelateerde zaken te voorzien van een portie boerenslimheid, nuchterheid, logica en vooral de nodige korrels zout.

Wie zijn wij?
Dieuwertje SDDieuwertje Kuijpers (1984), tante Sjaan uit Noord-Hollands havengebied. Studeerde af aan de Universiteit Leiden (cum laude) met een afstudeerscriptie over de effectiviteit van internationale militaire operaties. Hoopt als VU-promovendus netjes haar school af te maken middels onderzoek naar risicogedrag van regeringen met betrekking tot militaire interventies. Houdt zich bezig met defensiegerelateerde onderwerpen. Volg @traumabeertje op Twitter of koekeloer naar haar LinkedIn-profiel.

 

Stephan de Vries (1984), mede-oprichter van het blog. Momenteel in ruste.

Contact

Fanmail? Vragen? Linktips? Verzoeken? Opmerkingen niet gerelateerd aan New World Order en/of farmaceutische en/of military industrial complex-theorieën? Mail ons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s