Wan toe trie *kggggg* testing

wantoetrieTESTWelkom op dit nieuwe blog, waar wij (de auteurs) een broodnodige behoefte gaan vervullen: namelijk het bieden van een stukje duiding bij ons vakgebied. Op het gebied van IB en defensie ontbreekt het hieraan vaak in de berichtgeving. Wij zullen hier (kort en bondig) achtergrondinformatie meegeven over bepaalde ontwikkelingen, alsmede een analyse van de gevolgen voor Nederland. Vandaar broodnodig geneuzel in de marge: want laten we wel wezen, zo groot is Nederland ook weer niet.

We zullen een breed scala aan onderwerpen pakken om het voor iedereen interessant te houden: van Mali tot het Maliveld, van Patriots tot potentiële faaljagers. Als wij menen dat de berichtgeving onvolledig is, of dingen over het hoofd worden gezien, zullen wij proberen om die hier aan te vullen.

Disclaimert: uiteraard schrijven wij op persoonlijke titel, dus zonder koppeling met onze werkgever.

Veel (lees)plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s