Kijktip: Rol van Israëlische intelligence in het Gaza-conflict


Vannacht krijgen we te horen of de Oscar-nominatie wordt verzilverd. Winnaar of niet: volgens ons is de documentaire The Gatekeepers zeker het kijken waard. Alle (nog in leven zijnde) voormalige directeuren van de Israëlische veiligheidsdienst, Shin Bet, doen eenmalig en zeer openhartig hun zegje en geven een andere kijk op het conflict dan wij normaal gesproken te lezen/te zien krijgen. Aan de hand van interviews en archiefbeelden wordt de rol van de organisatie gereconstrueerd van de Zesdaagse Oorlog tot nu. [DK]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s