Kijktip! Onderhandelen met Iran

606x404-8dbafc89e9f8db24a87aa2030087f940De P5+1 en Iran zijn druk aan het onderhandelen over de nucleaire kwestie. Loopt redelijk soepel, moeten we zeggen. Zelfs de Israëli’s lijken te bewegen. Interessante ontwikkelingen tussen landen die elkaar – laten we het beschaafd houden – niet zo goed liggen. Grote vraag is: hoe is het tot deze op het eerste oog succesvolle poging van onderhandelingen gekomen?

Over die vraag is recent een documentaire in elkaar gedraaid. Ann Curry van NBC News kreeg toegang achter de schermen en toestemming om met alle hoge piefen te babbelen. Dat levert interessante beelden en inzichten op. Het mooie is: je hoeft er (behalve dit korte stukje) geen letter voor te lezen! De docu bestaat uit 6 korte hoofdstukken die ook nog eens volledig vrij toegankelijk is voor iedereen. Kijk, daar houden wij van. Dus zet je pokerface op en klik snel hierrrrrrr! [Stephan de Vries]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s